Клініка Доктора Поповича Анонимное Лечение Зависимости

Наркоблокатор | Что это?

 

     

НАРКОБЛОКАТОР — лікарський препарат, антагоніст опіоїдних рецепторів.

Наркотичні речовини викликають сильну залежність. Її складно подолати через те, що вона зумовлена комбінацією фізіологічних і психологічних чинників. Через порушення роботи опіатних рецепторів розвивається фізіологічний потяг до вживання наркотиків. Центри задоволення головного мозку перестають нормально функціонувати. Наркотики викликають відчуття ейфорії, спокою, задоволеності. За їхнього дефіциту самопочуття погіршується, людина стає дратівливою, відчуває тривожність, починається дія абстинентного синдрому («ломки»). На цьому тлі розвивається психологічна залежність. Людина вважає, що вона вже не може відчувати позитивні емоції без наркотику. І більше, вона боїться припиняти вживати їх через страх перед абстинентним синдромом.

Щоб припинити залежність, застосовуються різні методики лікування. Одна з дієвих — введення НАРКОБЛОКАТОРА. Молекула препарату зв’язується з опіатними рецепторами і блокує їх. Після вживання наркотику людина не відчуває звичної ейфорії. Тривалість дії НАКРКОБЛОКАТОРА залежить від дозування. Термін блокування може становити 3, 6 місяців або 1 рік.

 

   

Переваги НАРКОБЛОКАТОРА:

  • Блокує дію багатьох наркотичних речовин та їхніх похідних, включно з героїном, морфіном, кодеїном, метадоном, фентанілом, трамадолом. Відновлює нормальне функціонування опіатних рецепторів.
  • Блокування поширюється і на алкоголь: його вживання також спричинятиме негативну реакцію.
  • Не викликає залежності. При курсовому лікуванні ефективність препарату не знижується з часом. Можливе повторне проведення блокування. Загальний термін курсу лікування може становити 2 роки або більше. Це залежить від особливостей організму пацієнта, вираженості залежності, шляху лікування.
  • Дозволяє досягти стійкої ремісії — пацієнт не вживає наркотики, отримує можливість пройти повноцінну реабілітацію, поліпшити стан здоров’я.

 

Як проводиться НАРКОБЛОКУВАННЯ

Блокування виконується в кілька етапів:

  • Детоксикація Препарат не сумісний з алкоголем і наркотичними речовинами, тому пацієнту необхідно утримуватися від їх вживання до повного їх виведення з організму. Якщо пацієнт не здатен витримати такий термін, можливе проведення детоксикації в клініці із застосуванням медикаментів або проведенням ультрагострої детоксикації (УБОД).

 

  • ПРОБА НА НАРКОТИКИ. Перед введенням НАРКОБЛОКАТОРА виконується тест на вміст алкоголю та наркотичних речовин у крові.
  • ВВЕДЕННЯ ПРЕПАРАТУ Застосовується у вигляді таблеток, які вшиваються в м’які тканини. Діюча речовина надходить у кров протягом усього терміну блокування. Імплантація НАРКОБЛОКАТОРА виконується стерильним інструментом, під місцевою анестезією. Після введення блокатора він не відчувається під шкірою, не завдає дискомфорту.
  • ЛІКУВАЛЬНО — РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ПЕРІОД Блокування формує заборону на вживання наркотичних речовин на фізіологічному рівні. Крім того, пацієнту важливо подолати психологічну залежність. Для цього вже після блокування для пацієнта розробляються лікувально-реабілітаційні заходи. Такі як психотерапевтичний супровід, медикаментозна терапія тощо. Під час терапії важливо, щоб пацієнт відновив соціальні зв’язки, повернувся до навчання або роботи, налагодив стосунки в сім’ї.

 

Блокування НАЛКОБЛОКАТОРОМ може проводитися багаторазово. Рішення про повторне блокування лікар приймає спільно з пацієнтом.

НАРКОБЛОКАТОР  — безопасный препарат, который не оказывает токсического действия на организм. При условии, что пациент не употребляет алкоголь или наркотики, он не дает побочных эффектов и никак не влияет на самочувствие.

 

Протипоказання до введення НАРКОБЛОКАТОРА

— тяжкі ураженнях печінки або нирок

— деякі розлади ЦНС

— у стані гострого абстинентного синдрому

— після свіжого вживання наркотиків.

 

Медичний центр «Клініка Лікаря Поповича» виконує НАРКОБЛОКУВАННЯ від наркотичної залежності. Ціна залежить від тривалості та дозування. Ми пропонуємо нашим пацієнтам комплексне лікування: у нас можна пройти не тільки блокування, а й детоксикацію, лікування, реабілітацію, виконати обстеження.

 

 

Оставьте комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *