Клініка Доктора Поповича Анонимное Лечение Зависимости

Лікування наркоманії
і алкоголізму
у Львові

Наркотична залежність для людини стає кліткою, з якої хочеться скоріше вибратися. Сучасна медицина дозволяє ефективно позбутися від неї і зберегти здоров’я. Якщо вас цікавить ефективне лікування наркоманії у Львові, а також алкоголізму, наш реабілітаційний центр у Львові, готовий надати якісне і безпечне лікування.

Фахівці нашої клініки віртуозно оволоділи всіма ефективними методиками. Ми успішно поєднуємо медикаментозне лікування з психологічною реабілітацією. Ми розуміємо, наскільки важливо зберегти при цьому анонімність. Саме лікування проходить в умовах стаціонару. Щоб домогтися максимальної ефективності та уникнути рецидиву, ми проводимо його поетапно:

  • З тканин організму виводяться токсини
  • Проводиться реабілітація та відновлення
  • Пацієнт переводиться на денний стаціонар
  • Ефект закріплюється протирецидивної засобами

«Ми подбали про те, щоб кращу якість лікування вигідно поєднувалося з доступною ціною.»

Відновлення та реабілітація

На цьому етапі проводиться цілий комплекс для відновлення втраченої працездатності та здоров’я. Це не тільки медичні, а й психологічні, професійні, юридичні та педагогічні заходи. Ми відновимо всі втрачені можливості.

У нашому центрі проходять реабілітацію наркозалежні будь-якого віку і на будь-якій стадії залежності. Ми закликаємо вас не затягувати з лікуванням, адже на глибокій стадії впоратися з залежністю буде набагато складніше. Почати лікування можна не тільки за бажанням самого пацієнта, але і за бажанням його родичів. У деяких випадках можна лікуватися вдома.    

У нашому центрі забезпечується постійна підтримка психолога, коучтренера, нарколога, реабілітолога, рефлексотерапевта та інших фахівців. У нас є спортзал, обладнаний найсучаснішими тренажерами, масажний кабінет, сауна. Ми забезпечимо весь комплекс фізіопроцедур. Серед них є ароматерапія, фітотерапія, електросон, відновлення печінки, інгаляційне лікування, рефлексотерапія і т.д.

Денний стаціонар

Якщо хворий не вирішується на лікування

Наші фахівці зможуть підібрати потрібні слова, щоб допомогти людині знайти правильне для себе рішення. Вони можуть виїхати додому і дати професійну консультацію. Досвідченим фахівцям не важко правильно вибудувати стратегію, щоб наркозалежний чоловік зрозумів, як важливо швидше позбутися від цього.

Протирецидивне лікування

Цей етап вибирається за бажанням самого пацієнта. Він полягає в тому, що йому встановлюється спеціальний блокатор. Він буде стримувати людини від повторного вживання наркотиків.

Не всі пацієнти відразу можуть побачити свою проблему. При цьому найбільше страждають найближчі люди. Наші фахівці зможуть підібрати слова, щоб переконати людину не руйнувати своє життя і життя його рідних. Головне – потрібна мотивація. Ми створили в центрі всі умови для того, щоб лікування і реабілітація пройшли максимально швидко і комфортно. У нас пацієнти не залишаються наодинці зі своєю проблемою. Їм допомагають найкращі фахівці, які дійсно люблять свою справу. Телефонуйте, і наші консультанти дадуть відповідь на всі питання. Реабілітаційний центр у Львові.